Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

thats not my first post for 2014,just for the record.

Παρα το γεγονός οτι μπήκε το 2014 και εγώ ούτε για Χριστούγεννα έγραψα όυτε καν ένα happy new year για το γαμώτο ταν παλιών καλών εποχών του blog μου δεν είπα,γυρνάω πίσω δυναμικά.
ψέματα ήμουν αναγκασμένη να γράψω γιατί ο φίλος μου είναι ένας ψυχαναγκαστικός πάσχων απο OCD.
 Δε βάζω ταμπέλες στους ανθρώπους,αλλά το παιδί δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν ανοιγοκλείσει 2 φορές τα μάτια του,και αν δν τσεκάρει 2-4 φορές αν είναι κλειστή η τηλεόραση. και επειδή έχει γεννηθεί 8.12.98 είμαι σίγουρη πως νιώθει πλήρης καθώς όλοι είναι άρτιοι αριθμοί. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Απλά ήθελα να ενημερώσω πως σήμερα 29/1/14 ώρα 19:38 διαγράφηκαν αρκετά μου πόστ τα οποία όχι πως ντρέπομαι..αλλά why. Ξέρω δεν θα κοιμόσασταν το βράδυ αν δεν μαθαίνατε το λόγο.
 Υποθέτω είναι στη φύση μας να αμφισβητούμε το παρελθόν και τον παρελθοντικό μας εαυτό..όσο πολύ και να του άρεσε ο Peter  Pan.

Λόγω φυγοπονίας,δεν το λέω τεμπελιά δεν μου αρέσει η λέξη,σήμερα δεν θα γράψω τις κλασσικές μου ηλιθιότητες απλά θα συνεχίσω να κάνω scroll  με το ποντίκι μου στο κόσμο του facebook και του tumblr,προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου πως δεν χρειάζεται να διαβάσω και πως θα περάσω στη σχολή που δεν έχω διαλέξει ακόμα δια μαγείας. Ναι τελικά η καθηγήτρια της έκθεσης είχε δίκιο.Κάνω μεγάλες περιόδους. Η αλήθεια βεβαια πονάει καθώς χέστηκα η τύπισσα δεν ξέρω πως πέρασε Φιλολογική.

Δεν θέλω να με φειδωλή με τα ποστ μου.Αλλά αλήθεια στο ημερολόγιο μου γράφω καλύτερα.

6 σχόλια: